Hva er forskjellen mellom et datingbyrå og en datingside?

Selv sosiale nettverk har forskjellige appen som Badoo eller Tinder, der folk kan bli kjent med hverandre. Og er det gratis. Men datingbyråer som har partnere i forskjellige land, hovedkontoret og er tilgjengelige for en avgift er en annen ting.

Derfor er det betydelige forskjeller mellom datingtjenester og datingbyråer. I sistnevnte giftes folk fra tid til annen. Og alt er gratis for bruder der, fordi betaler utenlandske brudgommer for alt: for bekjentskap, visum, fly, oversettere, brev, partier og så videre. Og hvis på datingsiden hvem som helst kan registrere – fra tenåringer til pensjonister, da på datingbyråer kan du bare finne kvinner som er over 18 år, men samtidig finner du ikke bestemødre der.

Date

En mann du kan finne på datingsider kan skrive i mange år og aldri komme til et møte, hvis han bor i et annet land, og en kvinne kan «fryse» i et virtuelt forhold i mange år, eller planlegge en dato, og ikke komme eller svare. Og dette er et veldig, veldig vanlig fenomen. Han kan også gi et falsk navn, etternavn, alder, yrke, og vil det være vanskelig eller umulig å sjekke.

Sikkerhet

Men i byråene er alt annerledes. Først har de oftest en kopi av sine dokumenter, et spørreskjema hvorfra man kan finne ut om han er gift eller ikke, sjekke hans fødselsår og virkelige navn.

I noen datingbyråer tar de vare på sitt rykte. Brudgommen velger en kvinne på forhånd, betaler pengene, og blir kvinnen informert på forhånd for å finne tid. Hvorfor? Fordi det er en kunderådgiver eller oversetter som også ikke vil tape pengene hvis hun ikke kommer. De har sin svarteliste av brudgom og bruder også.

Derfor, hvis du for eksempel kommer over en gal person som tilbyr 100 euro per natt på en første date, eller som ikke betalte for deg på en restaurant, eller noe slikt, kan du klager og slutter de å samarbeide med ham. Men hvis mannen du møtte på et datingside oppfører seg slik, så er dette ditt problem.

Dessverre er det ingen pålitelige kriterier for å vurdere fordelene og effektiviteten til datingsider, fordi alle typer vurderinger og lister over popularitet -er bare et reklame og markedsføring knep for å tiltrekke flere forbrukere til sine ressurser. Den eneste faktoren ved å sjekke effektiviteten til enhver dating ressurs, ekteskaps- eller byråsporingsbyrå, er personlig kommunikasjon med eierne av disse ressursene og vurdering av deres omdømme i løpet av kommunikasjon, personlig erfaring eller anbefalinger fra personer du kjenner personlig.

Intensjoner

Gjennom et datingbyrå skjer det bekjennelse til de menneskene som i utgangspunktet ønsker å skape en familie. I tillegg vil du bli presentert riktig til de gode kandidatene, slik at du kan finne i hverandre de kvaliteter som ikke alltid er umiddelbart åpenbare i vanlig kommunikasjon.

Hans Majestet Sjans liker det når det får så mye plass som mulig. Derfor, i stedet for å tenke om det er verdt det, eller ikke, bare kom, date og vær glad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *