Slik finner du din kjærlighet på nettet og skaper en familie

Det er fordeler og ulemper når det gjelder dating, enten dette er offline eller online. Selv til tross for det er mange ekteskapene som hadde skjedd gjennom cupidtrust.com online dating, tror noen mennesker på å bli forelsket på nettet, er en risikofylt bedrift. Hvis du er klar til å prøve å finne din kjærlighet på nettet, kan du starte med de mest populære datingsider som samler mange troverdige og seriøse mennesker.

Å velge en pålitelig datingside å bli med er en seriøs jobb, og dette bør ikke tas lett. Din beslutning er viktig fordi møte riktig partner kan påvirke livet ditt senere.  

Hva skal du begynne med?

De tre store datingsider er Match.com, OKCupid og Tinder. Match er en betalt tjeneste som spør deg mye om deg selv og hva du leter etter, og har en tendens til å tiltrekke seg en eldre publikum på jakt etter mer enn bare en morsom dato. Tinder er et ande ende av spekteret hvis du dømmer folk bare basert på noen få bilder med liten eller ingen informasjon. Og OKCupid er et sted i midten. Du kan legge så mye info til en OKCupid-profil som du vil, eller du kan holde det enkelt.  

Hvis du vil gifte deg så snart som mulig, anbefaler vi deg å prøve spesielle steder for å finne en partner som leter etter et seriøst forhold. Det er mange ekteskapsorienterte datingtjenester som fokuserer på dypere tro og alminnelighet.  

Din datingprofil

Så når du velger en datingtjeneste, hvordan kommer du i gang? En god datingprofil inneholder en rekke bilder av deg, inkludert en nærbilde av ansiktet ditt og et bredt skudd, slik at folk kan se hvordan du ser ut. Når det gjelder profilen selv, forklar dine interesser på en måte som demonstrerer din personlighet. En 70:30 proporsjon mellom å snakke om deg selv og å snakke om hva du vil, er godt. Du trenger ikke å skrive hele livshistorien din i profilen din, men bare de interessante tingene. Aldri informer nøyaktig hvor du bor, men du kan bare legge inn «et sted» i Oslo for eksempel. Hvis du møter noen som er verdig til din tid og krefter, kan du bare fortelle ham eller henne på riktig tidspunkt på hvilken del av Oslo du kommer fra.

Hvis du liker å besøke chatterommene, vær oppmerksom på at det er et par forskjellige folk der, og det er veldig vanskelig å fortelle sine sanne motiver. Det er menn på chatrommene som bare kjeder seg og bare vil snakke med noen som de kan finne i løpet av den tiden, eller at andre kanskje bare vil ha en engangsligg.

Når du gjør kontakt med noen, ikke bare si «hei.» Spør dem om noe på profilen sin. Men du vil kanskje ikke dra samtalen ut for lenge hvis du ikke bare leter etter pennevenner; hvis det er kjemi, så kom til en første dato tidligere enn senere.

Når det ser ut til at du har funnet en riktig person, fortell ham eller henne dine virkelige mål slik at du ikke kaster bort tiden din.

Møt så ofte som mulig

Langdistanse er en test. Men hvis dine intensjoner er veldig alvorlige, må du gjøre veien til personen du elsker. Hvem vet, kanskje dette er din skjebne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *