Slik starter du et seriøst forhold med hjelp av datingsbyrå

Nesten hver kvinne søker å skape en familie, og hver av oss leter etter sin «sjelevenner» på sin egen måte. I dag er det ganske mange forskjellige måter å gjøre noens bekjentskap: noen gjør det på klubber, spesielle datingsider på nettet, noen deltar i et dating tv-show, noen ber om hjelp fra en matchmaker. Noen kommer til de såkalte datingbyråete, som vil vi diskutere om i denne artikkelen.

Hvordan virker det?

Det bør bemerkes at vanligvis prøver datingbyrået å behandle hver kunde på en individuell måte. Første avtale utføres som regel av en spesialistpsykolog, som først og fremst prøver å avlaste spenningen og frigjøre klienten slik at han kan fortelle om sine problemer og ønsker uten å nøle. Det første besøket på et datingbyrå varer omtrent en time.

Ansatte på slike byråer forsikrer, at det er ikke sant at bare tapere kommer dit. Det skjer ofte at tjenestemenn som er opptatt på jobb, ikke kan finne en god kvinne. Det skjer at en forretningsmann spør et datingbyrå for å finne ham en brud fra en god familie, da han er lei av kvinner som bare elsker sine penger. Bachelorer, som er for sjenerte til å snakke med en jente på gaten, kommer også til datingtjenesten.

Når en kvinne og en mann møtes for å skape en familie, vil ikke datamaskinen kunne bestemme kompatibiliteten. Familien er et system. Systemet kan kun opprettes når to personer er forenet med hensyn til familieverdier og tradisjoner, i forhold til livet, i familiens scenarier. Bare i dette tilfellet kan en ekte familie bli opprettet.

Som regel gjelder byråets plikter individuelt utvalg av datingalternativer med hensyn til ønsker fra klienter, korrespondanse, det vil si å se bilder og selvbiografiske data, samt organisere møtet mellom en mann og en kvinne i et nøytralt territorium. Men det bare avhenger av dem om deres relasjoner vil utvikle seg, og om de vil utveksle telefonnummre og fortsette å møte. Hvis denne tiden ikke er heldig, er datingbyrået for en avgift klar til å fortsette å hjelpe kunden. Hvis bare personen selv ikke tapt ønsket om å forandre sin skjebne

Hvilke faktorer trenger du være oppmerksom på, når du velger en mann?

– Det er to hovedkriterier: forskjellen i alder og holdning til barn. En aldersforskjell på 10-15 år er vanlig, men hvis den er større, er det for mange aspekter som er uforståelige for hverandre, selv om det er også unntak. Lyst eller uvilje til å få barn eller oppreise de eksisterende sammen er også viktig, da dette er et veldig seriøst spørsmål når du bygger relasjoner.

Bryter slike ekteskap ofte opp?

Virkeligheten viser at andelen skilsmisser er svært liten, fordi folk med vilje oppretter en familie og i utgangspunktet settes opp for et seriøst og sterkt forhold, ved hjelp av erfaringen fra tidligere relasjoner for å opprettholde dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *