Slik vet du at du har valgt en rett person for et langvarig forhold

Før du bestemmer deg for å gifte seg eller bare fortsette å være med samme person, må du kanskje sørge for at du har gjort det riktige valget. Noen ganger trenger du bare å evaluere og analysere situasjonen. For å gjøre det, vær oppmerksom på enkelte aspekter som kan spille en viktig rolle.

Vurder hvor fornøyd du føler deg i forholdet ditt

Dette kan være utfordrende. For å gjøre oppgaven mer overkommelig, anbefaler vi at du bryter sammen forholdet til forskjellige aspekter – sex, økonomi, emosjonell intimitet, kommunikasjon, og andre. Da vurderer du hvor fornøyd du føler i hver av disse.

Hvis du føler deg veldig fornøyd med de fleste aspektene i forholdet ditt, er du med noen som er en utmerket match for deg – og forhåpentligvis vet du at dette vil myke noen tvilende stemme i hodet ditt. Men selv om du finner ut at noen viktige aspekter ved forholdet mangler tilfredsstillelse, vær ikke bekymret. Det kan være måter å løse det alt.

Spør deg selv: Har du vært mer fornøyd i et annet forhold?

Hvis du har direkte opplevd mer tilfredshet i et tidligere forhold enn i ditt nåværende forhold, for eksempel, fant du det mye lettere å uttrykke deg selv med en ex enn med din nåværende partner, ville det sikkert forbedre det nåværende forholdet hvis du forteller partneren din om ting som kan få deg til å føle deg mer fornøyd. Du kan kanskje ikke vite nøyaktig hva du trenger å føle deg mer fornøyd med, men å starte samtalen er en god ide, fordi kan sådan mentale sammenligninger med tidligere relasjoner bli giftige.

Bar-testen

Det er en av måtene å bestemme om du er med den rette personen. Når du er på restauranten eller et annet offentlig sted med din nye partner, ser du rundt for å se hvem andre er der eller hvem kan se dere to sammen? Eller er du helt fornøyd med partneren din, og du vil at alle skal legge merke til deg med ham/henne? Hvis sistnevnte er sant, passerer han/hun testen.

De holder deg ikke tilbake

En person som autentisk kan være begeistret for ditt suksess og mål i livet, er noen som ikke vil føle behovet for å holde deg tilbake. De fleste usunne forhold inkluderer noen form for sabotering av en partner. Å date noen som er fornøyd med livet, betyr at de kan være glade for deg og med deg.

De vil ikke forandre deg

Når du hører på hjertet ditt, vil du føle hvorvidt personen du er dating passer for deg. Husk at din intuisjon kan sende ut advarsler også. For eksempel, hvis partneren din ønsker å forandre deg på noen måte. Han/hun aksepterer ikke deg for hvem du er. Hvis det skjer, det er et tegn på en kontrollerende person, og han/hun vil aldri behandle deg riktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *